Meklēt biļetes

Par Ticmate

  • 100% droša maksājumu sistēma

  • Norēķināties ar eiro

  • Vairāk nekā 3,5 miljonu pārdotās biļetes

Līdzīgas kategorijas

London Eye

Coca-Cola London Eye ar Thames, pretī Big Ben, piedāvā unikālu un jaunu skatu London City, arī tad, ja jūs mēģināt "The Eye" naktī.

Pilna pagrieziena pie slavenā Farris riteņa, vienā no 32 slēgtās kapsulas, būs ap 30 min, un. Augstākajā punktā esat 135 m. virs jūras līmeņa. Tas ir milzīgs un "viena veida" pieredzi izmēģināt Coca-Cola London Eye!

Mēs pārdodam divu veidu biļetes uz Coca-Cola London Eye:

1: "Pieaugušo" un "bērns" ir regulāra un normāli biļetes. Ja jūs pērkat šīs biļetes, jūs izlaist līniju kasē (Biļešu zāle). Tā vietā, lai rindā, lai nopirktu biļetes, doties taisni uz "priekšapmaksu Biļešu galda / Priority biļešu serviss", kas biļete zālē un apmainītos ar savu kuponu / e-biļete uz sākotnējiem biļetes. Ja jums ir jūsu oriģinālos biļetes doties tieši uz riteņa, un stāvēt rindā uz pirmo bezmaksas kapsulā. Šī pozīcija nevar izlaist, ja Jums ir regulāri / normāli biļetes, bet jūs vēl ietaupīt laiku, salīdzinot ar, ja jums bija stāv rindā, lai iegādātos biļetes biļešu zālē. Tik pērk regulāri un normāli biļetes jums ietaupīt laiku, izlaižot pirmo līniju Coca-Cola London Eye.

2: "Fast Track biļete". Ja jūs pērkat šīs biļetes, jūs abi izlaist līniju kasē (Biļešu zāle) un izlaist līniju uz riteņa. Tā vietā, lai rindā, lai nopirktu biļetes, doties taisni uz "priekšapmaksu Biļešu galda / Priority biļešu serviss", kas biļete zālē un apmainītos ar savu kuponu / e-biļete uz sākotnējiem biļetes. Ja jums ir jūsu oriģinālos biļetes doties taisni uz riteņa, kur jums piekļuvi pirmajā brīvajā kapsulā. "Fast Track biļete" ir līdz šim ātrākais un ērtākais veids, kā pieredze Coca-Cola London Eye jums. "Fast Track biļete" nav pieejama, jo bērnu biļetes!
NB: brīvdienās, brīvdienās un svētku dienās, tur varētu būt daži rinda pie Fast Track ieejas riteni. Bet pat tā, tas joprojām būs ātrākais veids, kā iegūt gondola pie Coca-Cola London Eye 

Biļetes tiks nosūtīts uz jūsu e-pasta adresi uzreiz pēc esat pabeidzis savu rezervāciju un maksājums ir apstiprināts!

Izvēlieties datumu jūs ierasties Londonā kā "Derīga No" datums, jo biļetes jūs pērkat šeit ir derīgs 1 mēnesi no "Derīga no" dienas jums izvēlēties. Izvēlies biļešu skaitu un uzklikšķiniet uz "meklēt". Tad jūs izvēlaties "pieaugušo" vai bērns "biļetes (no 3-15 gadiem.). Bērnu biļetes var iegādāties tikai pērkot pieaugušo biļetes. Bērni jaunāki par 4 gadiem, ir bez maksas, ja tie ir kopā ar pieaugušo. Šeit pēc jums izvēlēties, ja jūs vēlaties rezervēt biļetes uz citiem objektiem un transports.

Ticmate Charity

London Eye

Londonas acs ir viena no tām atrakcijām, kuras jums ir jācenšas vismaz vienu reizi. Jūs varat izvēlēties starp regulārām ieejas biļetēm, Fast Track biļetēm vai biļetēm ar glāzi šampanieša vai apskates ekskursijas. Temzas populārais velosipēda ritenis piesaista cilvēkus tuvumā un tālu, tādēļ noteikti rezervējiet savas biļetes no mājām!

Meklēšanas rezultāts: 1 (1)